Imprimeix
PDF

Francina Armengol: "El Partit Socialista és l'únic que té un projecte clar"

FAS PJ Cladera i Alfonso 05-04-19Més de 1.000 persones han acompanyat als socialistes de Calvià en un emotiu i multitudinari acte de presentació de la candidatura socialista, que s'ha celebrat al Poliesportiu de Galatzó i en el qual han estat presents la candidata del PSIB-PSOE al Govern, Francina Armengol, el candidat al Congrés, Pere Joan Pons, la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i el candidat a la batlia de Calvià, Alfonso Rodríguez.

Un acte en el qual Armengol ha defensat que "Calvià sempre ha estat un referent per a tots els i les socialistes, amb el lideratge d'un home que és sensibilitat, cor, amb grans conviccions, que sempre ha defensat els interessos del seu municipi, com és Alfonso Rodríguez".

La candidata socialista ha assegurat que "l'Espanya que volem a partir del 28 d'abril és com el Calvià i les Balears que hem començat a construir aquests quatre anys, una terra més plural, diversa i amb més drets".

De fet, Armengol ha recordat que "hem crescut econòmicament, i això ens ha permès allargar temporada turística com s'ha fet a Calvià, amb més drets i millor ocupació".

Per això, la candidata del PSIB-PSOE ha advertit que "el 28 d'abril i del 26 de maig ens jugam el nostre futur, i ha de quedar clar que el Partit Socialista és l'únic que té un projecte clar per Calvià, per Mallorca, per Balears, per Espanya i per Europa".

En el mateix sentit s'ha pronunciat el candidat al Congrés, Pere Joan Pons, qui ha advertit que "si el 28 d'abril i el 26 de maig els progressistes no anem a votar, governaran les dretes, per la qual cosa hem de fer possible un govern socialista, hem de fer possible que passi".

Per part seva, el candidat a la batlia de Calvià, Alfonso Rodríguez, ha pronosticat que "el 26 de maig Calvià tornarà a tenir un govern socialista, perquè hem enlairat el nostre municipi després de quatre anys".

Rodríguez ha recordat que "vam trobar un Calvià aturat, sense idees ni projectes prevists, amb 12 anys de paràlisi".

Quatre anys després, però, ha reconegut que "hem posat en marxa el municipi, impulsant el lideratge turístic que necessitava Calvià, i ho seguirem fent destinant 4 milions d'euros perquè la innovació afegeixi al nostre municipi el segell de destinació turística intel·ligent".

El batle de Calvià ha avançat també que amb el nou govern municipal socialista "Calvià tendrà un centre de dia, tendrà un centre d'ITV, i impulsarem 440 nous habitatges públics al nostre municipi com un dels grans eixos de la pròxima legislatura, amb la creació d'una Oficina Municipal d'Habitatge".

Finalment, Rodríguez ha conclòs que "estic convençut que la il·lusió que hem demostrat en aquest acte multitudinari es traslladarà demà al carrer per aconseguir el Govern d'Espanya, el Govern de les Illes, el govern de Mallorca i el govern de Calvià".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube