Imprimeix
PDF

Francina Armengol: “Tenim el projecte, la feina ben feta i el rigor per seguir construint unes illes millors i governar 8 anys seguits per primera vegada”

sopar comarcal pla llevant migjorn abril 2019El candidat socialista al Congrés, Pere Joan Pons, aposta per fer una campanya en positiu i per mobilitzar a l'electorat progressista "per ampliar allò que hem fet en nou mesos, com augmentar el salari mínim, millorar les pensions o ampliar els permisos de paternitat"

Més de 150 militants i simpatitzants socialistes s'han reunit a Ariany en un sopar de precampanya electoral per animar a la mobilització de l'electorat progressista que ha comptat amb la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, el candidat al Congrés, Pere Joan Pons, la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, el candidat al Senat per Mallorca, Cosme Bonet, i el candidat a la batlia d'Ariany, Pau Lladó.

Armengol ha demanat una gran mobilització per al 28 d'abril i pel 26 de maig perquè "tenim una gran oportunitat, la de ser primera força a Balears i a Espanya i guanyar les eleccions per a governar".

Per aconseguir-ho, la candidata socialista ha defensat que "tenim el projecte, la feina ben feta i el rigor per seguir construint unes illes millors i governar 8 anys seguits per primera vegada".

Davant unes dretes "que no podem permetre que governin", Armengol ha avançat que el Partit Socialista farà una campanya "optimista, coherent, en positiu i amb l'aval d'haver capgirat la situació a Balears".

En el mateix sentit s'ha pronunciat el candidat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, qui ha apostat per "fer propostes en positiu i parlar d'allò que importa a la gent: el feminisme, l'ocupació de qualitat, el canvi climàtic, Europa o el municipalisme".

El candidat socialista ha demanat "no confiar-se de les enquestes i sortir a guanyar les pròximes eleccions per ampliar les polítiques que ja hem iniciat, com l'augment del Salari Mínim a 900 euros, l'augment de les pensions o l'ampliació dels permisos de paternitat".

Per part seva, la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha assegurat que "aquesta primavera els socialistes podem i volem tornar a fer història, aturant les dretes que ens volen fer tornar 40 anys enrere i pintant de vermell Mallorca, Balears, Espanya i Europa".

De fet, Cladera ha recordat que "tenim un gran poder municipal, amb 120 regidors i regidores i 13 batlies que augmentarem el 26 de maig".

Finalment, el candidat al Senat per Mallorca, Cosme Bonet, ha apostat per "exportar socialisme el 28 d'abril i continuar amb tot el que hem iniciat aquests anys, en els quals els socialistes hem demostrat com governam i com posam a les persones al centre de les nostres polítiques.

Per això, Bonet ha volgut deixar clar que "el 28 d'abril ens hi jugam molt, serà la primera volta d'unes eleccions en les quals el Partit Socialista tornarà a defensar les idees, la gestió i els valors heretats de més de 140 anys d'història".

L'acte ha estat presentat pel candidat socialista a la batlia d'Ariany, Pau Lladó.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube