Imprimeix
PDF

Dolores Delgado: "El 28A necessitam les urnes plenes de vots socialistes, d'il·lusió, de futur, de ganes, perquè és l'única forma de progressar"

Dolores Delgado Armengol i PJ FelanitxMés de 200 persones han fet costat Xisco Duarte en la presentació de la candidatura que l'acompanyarà com a candidat a la batlia de Felanitx, en un acte en el qual també han estat presents la Ministra de Justícia, Dolores Delgado, la candidata al Govern, Francina Armengol i el candidat al Congrés, Pere Joan Pons.

La Ministra Delgado ha defensat que per avançar després del 28 d'abril "necessitam les urnes plenes de vots socialistes, d'il·lusió, de futur, de ganes, perquè no hi ha una altra forma de progressar".

Delgado ha destacat que els socialistes "gestionam bé, gestionam millor, per a la gent, perquè tenim experiència, solidesa i la millor gent per fer-ho". Per això, la ministra socialista ha animat a votar pel Partit Socialista "pels nostres valors, pels nostres drets, pel progrés, perquè si les dretes arriben, farem marxa enrere en els drets socials, polítics i democràtics, tornant a l'Espanya obscura, contra les dones i contra el pluralisme".

Delgado ha situat a les illes com a exemple d'un govern "amb solidesa, amb il·lusió i amb realitats, que és el que realment fa avançar", i ha apuntat que "Pedro Sánchez ha fet molta més feina que el PP en 7 anys, fent realitat un pla de retorn per als joves, un pla contra la pobresa energètica o una lluita incansable per al feminisme, amb la qual no farem cap passa enrere davant una dreta que amb 991 dones assassinades per violència masclista denomina aquests fets com a violència intrafamiliar o domèstica".

Per part seva, la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha avançat que "sortim a guanyar amb il·lusió, amb ganes i amb força en unes eleccions clau en les quals definim cap a on anem: o governa el Partit Socialista i avançam en drets, democràcia i llibertats, o governa la dreta i tornam 40 anys enrere a una Espanya en blanc i negre".

La candidata socialista ha recordat com en 10 mesos de Pedro Sánchez "hem augmentat les pensions mentre d'altres les volen abaixar fins a un 40%", o com "hem augmentat el salari mínim interprofessional fins a 900 mentre ara Pablo Casado el vol abaixar". Per això, Armengol ha remarcat que "davant la dreta que vol retallades, el Partit Socialista vol avançar i progressar".

De cara al 28 d'abril, Armengol ha insistit en la necessitat que governi Pedro Sánchez a Espanya "per poder continuar avançant en el desplegament de la Llei de Residus, en la transició energètica, en unes illes més sostenibles, en l'ampliació de drets o en la consolidació del nou Règim Especial per Balears.

Davant això, Armengol ha lamentat que tenim "una dreta desnortada, poc democràtica i que no té projecte clar per ni per aquesta terra ni per Espanya, només tenen ganes de comandar".

Finalment, la candidata socialista ha fet un defensa de la gestió del govern socialista, assegurant que "hem canviat les coses a millor obrint l'Hospici de Felanitx, millorant l'economia i repartint la riquesa, creant 70.000 llocs de feina, invertint 1.000 milions d'euros en educació i implantant per primera vegada una Renda Social Garantida pionera a Espanya", fites per les quals "deman suport i una mobilització necessària per seguir governant".

El candidat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, ha volgut recordar que les urnes "no s'omplen amb enquestes sinó amb vots", per la qual cosa ha demanat "no defallir i mobilitzar-nos fins al darrer minut perquè el 26 de maig i el 28 d'abril el Partit Socialista sigui la força més votada".

Pons també ha expressat la satisfacció per la feina feta, destacant que "els socialistes hem fet més en 10 mesos que el que hem tengut en 7 anys de la Gürtel", per la qual cosa ha defensat la necessitat de continuar amb el canvi iniciat.

Finalment, el candidat a la batlia de Felanitx, Xisco Duarte, ha defensat que els socialistes "som l'única proposta política del municipi integradora i per això sortim a guanyar les eleccions, perquè el 26 de maig tornarem a tenir un batle socialista a Felanitx".

Duarte ha fet èmfasi en què "aquesta legislatura hem fet possibles coses importants pels felanitxers i felanitxeres, com és l'obertura de l'Hospici, tancat apressadament pel PP el 2012 i que gràcies al pacte torna a estar obert i amb usuaris".

El candidat socialista també ha destacat el milió d'euros de l'Impost del Turisme Sostenible destinat als Clossos de Ca'n Gaià o el pla de xoc del comerç, fites amb les quals "cream llocs de feina i tornam a situar Felanitx al mapa".

De cara al 26 de maig, Duarte també ha demanat una mobilització massiva en favor del Partit Socialista.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube