Imprimeix
PDF

Els socialistes demanen una mobilització massiva el 28 d'abril per blindar el dret a la sanitat

190424 LlosetaWEBCosme Bonet i Catalina Cladera han participat al pancaritat del Cocó a Lloseta, des d'on han demanat el vot per al Partit Socialista "per no retrocedir a la casella de sortida i seguir avançant com a societat"

Els socialistes han demanat avui una "mobilització massiva" dia 28 d'abril per "defensar un model d'Estat que mira cap endavant, no tornar a la casella de sortida, i blindar un dels pilars bàsics de l'Estat del Benestar com és el dret a la salut".

Així ho ha expressat el candidat al Senat per Mallorca, Cosme Bonet, des del pancaritat del Cocó a Lloseta, on ha participat de les festivitats juntament amb la candidata al Consell Insular de Mallorca, Catalina Cladera.

"Davant una dreta que aposta per privatitzar, que va llevar les targetes sanitàries a milers de persones, els socialistes hem recuperat la sanitat universal, primer a Balears amb Francina Armengol i després a tot l'Estat amb Pedro Sánchez, i el mateix amb l'eliminació dels copagaments", ha asseverat Bonet.

De cara al futur, el candidat socialista ha fet referència a alguns dels compromisos del partit a nivell estatal pel que fa a la sanitat, com ara "blindar constitucionalment el dret a la salut, ampliar l'atenció sanitària a la salut bucodental, i posar més èmfasi en els programes de salut mental".

Per la seva banda, la candidata al Consell de Mallorca també ha deixat clara l'aposta dels socialistes per la sanitat pública amb un balanç de la gestió feta aquests quatre anys des de Balears, i ha destacat mesures com "la gratuïtat dels aparcaments de Son Espases i Can Misses".

"Aquesta legislatura hem aconseguit molts avenços perquè creim que la sanitat és un dret bàsic", ha assegurat Cladera, que ha posat uns quants exemples com ara l'eliminació dels copagaments, la reducció de les llistes d'espera, l'obertura dels centres de salut els horabaixes "o el fet d'invertir més que mai i contractar més professionals que mai".

"Tots aquests avenços estan en joc dia 28 d'abril" ha asseverat la candidata al Consell de Mallorca, assegurant que "hem de votar el partit socialista perquè ens jugam seguir avançant com a societat o retrocedir amb la dreta trifàsica".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube