Imprimeix
PDF

Francina Armengol: “Deman el vot compromès i amb passió, des del cor i la raó, que farà possible que els nostres fills i néts visquin millor”

francina armengol presentacio candidatura andratx 2019La candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha assistit a l'acte de presentació de la candidatura socialista d'Andratx, encapçalada per Toni Mir

El Teatre de Sa Teulera d'Andratx ha acollit la presentació de la candidatura socialista a la batlia, que encapçala Toni Mir, i a la qual han assistit unes 120 persones, entre elles la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, qui ha demanat als assistents que diumenge, 28 d'abril, facin un vot "compromès i amb passió, des del cor i la raó, que és el vot que farà possible que els nostres fills i néts visquin millor".

Armengol ha demanat el vot "de la il·lusió" perquè "els socialistes hem de seguir governant per fer de l'habitatge el quart pilar de l'estat benestar, i no una mercaderia" com també per "seguir garantint les pensions i fent inversions en educació i infraestructures".

En aquest sentit, la candidata socialista també ha repassat algunes de les fites de la legislatura, com la "creació de 70.000 nous llocs de feina i l'allargament de la temporada turística" i ha asseverat que "no hi ha res més socialista que pensar en aquells que vendran després", en al·lusió a l'aprovació de lleis que garantiran la preservació del paisatge, com la de lluita contra el canvi climàtic o la de residus.

"El 28 d'abril hem de sortir a guanyar, amb força, les eleccions" ha emfasitzat Armengol, qui ha demanat "un darrer esforç" a les persones que han omplert l'auditori del teatre. "Ens hem de deixar la pell, perquè necessitam un president que pensi en la gent, com fa Pedro Sánchez, i no que ens governin aquells que només crispen".

Armengol ha dit de Toni Mir, candidat a la batlia d'Andratx, que "és una persona que reuneix perfectament els valors socialistes, sempre atent, sempre escoltant la gent i sempre dispost" i que durà al municipi el canvi que tant necessita.

Per la seva banda, Mir ha explicat que es presenta a les eleccions acompanyat "d'homes i dones coneixedores dels problemes del municipi i preparades per presentar les millors solucions" i ha destacat que representen el "govern que fa tant de temps que necessita Andratx".

En aquest sentit, Mir ha presentat els homes i dones que formen part de la seva candidatura com a "persones joves, altres amb experiència, alguns arribats de fora, però totes i tots amb cors socialista i amb les idees molt clares", preparats per guanyar el 26 de maig.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube