Imprimeix
PDF

Francina Armengol demana màxima mobilització i el vot al Partit Socialista “perquè és l’únic que pot garantir continuar sempre endavant”

FAS Cladera i Virgilio maig 2019 incaMés de 800 persones han acompanyat a Virgilio Moreno en la presentació de la seva candidatura per a l'Ajuntament d'Inca, a la qual també ha assistit la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, i la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera.

Armengol ha recordat durant la seva intervenció al "company i amic Alfredo Pérez Rubalcaba", assegurant que "per ell hem de guanyar aquestes eleccions i deixar-nos la pell fins al 26 de maig, estic convençuda que des d'allà on sigui lluitarà perquè puguem seguir fent realitat els somnis de tants de ciutadans i ciutadanes".

La candidata socialista ha avançat que els socialistes "reprenem la campanya i sortim a guanyar les eleccions amb ganes i amb força, perquè som l'únic partit que té un projecte clar per a la ciutadania d'aquestes illes, des que naixem amb la gratuïtat i universalitat per a l'educació de 0 a 3 anys que proposam, amb formació, millora de drets en sanitat, educació i serveis socials i també en la millora i conservació del nostre entorn i del nostre paisatge".

En aquest sentit, Armengol ha advertit que "si les dretes sumen, no tendrem res de tot això, ni escoles, ni centres de salut, ni drets, ni llibertats", per la qual cosa ha demanat "esforç, ajuda, il·lusió i força per guanyar les eleccions del 26 de maig".

La també secretària general del PSIB-PSOE ha defensat que "som un partit seriós, rigorós, que sap governar i que vol seguir governant per l'interès general de tots i totes, per la qual cosa necessitam una màxima mobilització i que tots els ciutadans i ciutadanes progressistes d'aquestes illes votin el 26 de maig al Partit Socialista, perquè és l'únic que pot garantir seguir sempre endavant".

En el mateix sentit s'ha pronunciat la candidata al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, qui ha demanat que "dia 26 de maig tothom vagi a votar el Partit Socialista per continuar avançant sempre endavant, perquè no volem tornar 40 anys enrere amb unes dretes que ens volen dur a l'època del blanc i negre".

Finalment, el candidat a la reelecció com a batle d'Inca, Virgilio Moreno, ha recordat que "aquests quatre anys ens hem deixat la pell per canviar Inca, i avui presentam el millor equip per continuar transformant la nostra ciutat".

En aquest sentit, Moreno ha remarcat que "el nostre projecte és el més consolidat a la ciutat d'Inca i l'únic que pot garantir el progrés i continuar sempre endavant".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube