Imprimeix
PDF

Els socialistes celebren l'assumpció de la residència Miquel Mir per part del Consell perquè suposarà una solució per als treballadors i pels majors vulnerables

Javier de Juan i Virgilio residència Miquel MirEl ple del Consell de Mallorca ha aprovat l'assumpció de la titularitat de la residència Miquel Mir d'Inca, una decisió celebrada pel Grup Socialista perquè, tal com ha defensat el conseller Javier de Juan, "suposa donar una solució històrica a un col·lectiu de treballadors i persones majors en risc de vulnerabilitat".

Una solució que segons De Juan, "és una decisió justa del Consell amb la qual exercirem el lideratge de les nostres competències en matèria de serveis socials i de protecció de les persones majors dependents com mai abans s'havia fet".

Una vegada s'hagi assumit per complet la gestió de la residència, dia 1 de setembre, la primera tasca serà "aconseguir que les persones majors de la residència i els treballadors es trobin en el Consell de Mallorca com a casa".

Però sobretot, el conseller socialista ha destacat que la segona tasca important serà la de "començar el més aviat possible la reforma del nou centre sociosanitari Miquel Mir, un projecte que quan estigui en funcionament serà estratègic per tal que l'IMAS pugui desenvolupar el seu model d'atenció centrat en les persones a la comarca d'Inca".

En aquest sentit, De Juan ha avançat que aquest futur centre serà de referència comarcal, dinàmic, de qualitat, integrat en la ciutat, rehabilitador, connectat amb el domicili dels usuaris i amb el sistema de salut.

Finalment, el conseller socialista ha agraït la bona disposició de l'Ajuntament d'Inca i el seu batle, Virgilio Moreno, qui "des del primer moment ha tengut clar que no es podia seguir mirant cap a una altra banda i deixar perdre un servei d'atenció a majors com el d'aquesta residència", així com també a totes les institucions, entitats, partits i persones implicades en aquesta transferència de gestió cap al Consell de Mallorca

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube