Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE defensa que al Consell de Mallorca hem passat "d'una zona zero a una institució millor que lluita per una societat més justa, lliure i igualitària"

Miquel Àngel Coll DPG 2019El Grup Socialista ha fet un balanç molt positiu de la legislatura durant el Debat de Política General del Consell de Mallorca. El portaveu, Miquel Àngel Coll, ha explicat que "el 2015 vam trobar una gran zona zero: zero places creades per a la dependència, zero reformes d'infraestructures socials, zero competències assumides, zero inversió i zero il·lusió per canviar absolutament res".

Un fet que, tal com ha defensat Coll, ha quedat enrere per "engegar un canvi de paradigma", perquè "hem passat de fiar-ho tot a l'aventura, d'esperar que deixàs de bufar el vent en contra, a actuar, fent créixer les institucions, lluitant per una societat més justa, més lliure i més igualitària, redistribuint la riquesa perquè aquells que ho passin pitjor tenguin una nova oportunitat".

El portaveu socialista ha emfatitzat en primer lloc la bona gestió econòmica de l'equip de govern, que el PP ha qualificat de desastre. "Resulta que és un desastre que el 2019 tenguem el Consell sanejat, que tenguem el deute a mínims històrics o que haguem resolt el tema de les bestretes".

En qualsevol cas, pel portaveu socialista, un dels fets més destacables de la legislatura és la forta aposta pel benestar social, ja que "després de quatre anys en què no es va crear ni una sola plaça d'atenció a la dependència, aquesta legislatura n'haurem creat i projectat 380". Per això, Coll ha criticat que "nosaltres tenim la foto impossible de la dreta la passada legislatura: inaugurant noves infraestructures socials, perquè hem aconseguit el que ells no van fer en el seu mandat".

Coll també ha destacat altres objectius de legislatura aconseguits, com "posar punt als projectes faraònics de carreteres, donar solució als nous reptes com ordenar la qüestió del lloguer vacacional, resoldre les injustícies posant fi al peatge més car d'Espanya al Túnel de Sóller i posant ordre en el sòl rústic, passant de 5 a 31 municipis adherits a l'Agència de Defensa del Territori.

Finalment, el portaveu socialista no ha volgut passar per alt que "aquest també és un Consell millor pels ajuntaments de l'illa, ja que en quatre anys hauran rebut més de 80 milions d'euros, una xifra rècord".

Coll, ha tancat la seva intervenció en el Debat de Política General del Consell de Mallorca remarcant que "estam preparats i entrenats per continuar fent polítiques de progrés des dels governs de les institucions d'aquesta comunitat".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube