Imprimeix
PDF

Bonet posa l'ampliació del Parc Nacional de Cabrera com a exemple "del compromís amb l'entorn, que només es protegeix quan governam els socialistes"

Cosme Bonet i Catalina Cladera 20-04-19Els socialistes han celebrat una trobada amb militants i simpatitzants a la Colònia de Sant Jordi, coincidint amb la celebració pròximament del 28è aniversari del Parc Nacional marítim i terrestre de Cabrera.

Un aniversari que arriba amb l'ampliació, recentment, del parc nacional, que s'ha convertit amb els Governs de Pedro Sánchez i de Francina Armengol en el parc marítim i terrestre més gran de tota la mediterrània occidental. Un fet que pel candidat del PSIB-PSOE al Senat per Mallorca, Cosme Bonet, és mostra "del compromís socialista amb el medi ambient, amb la sostenibilitat i amb el nostre entorn natural, el qual és fonamental mantenir pels que residim aquí i també per mantenir les illes com a destinació turística de primer ordre".

El candidat socialista ha recordat que una vegada més "la protecció del territori i el medi ambient va unit a la gestió d'un govern socialista", i ha criticat que amb l'ampliació del parc de Cabrera "s'ha fet realitat un projecte que el PP tenia paralitzat".

En aquest sentit, Bonet ha criticat que "la dreta i el medi ambient són dos conceptes que no casen bé, la dreta mai ha tengut interès en la protecció del medi ambient, perquè sempre que s'han fet passes endavant en la seva protecció ha estat amb un govern socialista".

A més de l'ampliació del Parc Nacional de Cabrera, Bonet ha posat altres exemples com la Llei de Residus o la Llei del Canvi Climàtic, "que com va dir el president Pedro Sánchez són exemples del que ell vol traslladar al conjunt de l'Estat".

En aquest mateix sentit s'ha pronunciat la candidata socialista al Consell de Mallorca, Catalina Cladera, qui ha avançat que la sostenibilitat "serà un dels eixos del nostre programa electoral i del futur cap a on volem anar", després de posar les bases aquesta legislatura amb la Llei del Canvi Climàtic i la de residus.

En concret, la candidata socialista ha explicat que des del Consell de Mallorca "apostarem de forma decidida per implantar la Llei del Canvi Climàtic amb un programa ambiciós d'energies renovables a Mallorca, amb l'objectiu que el 2028 el 50% de l'energia que es produeixi a Mallorca ja sigui de fonts renovables".

Finalment, Cladera també s'ha compromès a fomentar l'economia circular i a reduir la generació de residus.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube