Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acusa al PP de mentir amb el nou REB perquè «és fals que la seva aprovació estigui vinculada a la pròrroga dels pressuposts estatals»

Andreu Alcover 15-03-17El registre del Parlament ha rebut aquest matí un escrit del Ministeri de Foment en el qual es detallen els motius del vet a la presa en consideració d'un nou Règim Especial per Balears.

El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha denunciat que «en cap punt de l'informe surt que el REB no es pot tramitar perquè el pressupost està prorrogat i per tant no es pot fer la despesa». Per això, Alcover ha denunciat que «el PP de Balears va mentir dient que el nou REB estava vinculat a la pròrroga dels pressuposts, això és fals i l'escrit del Ministeri ho demostra, tot i que els socialistes ja havíem manifestat que es poden autoritzar despeses que no estan previstes en els comptes anteriors».

En aquest sentit, Alcover ha demanat explicacions al PP de «perquè va mentir en un tema tan sensible per tota la ciutadania de Balears i que suposaria un benefici tant per residents com per tots els que ens visiten».

Malgrat tot, el portaveu socialista ha valorat positivament el fet que el PP vulgui signar l'acord per demanar audiència al Ministeri per tractar el vet a un tema tan cabdal per les illes, tot i que ha manifestat «la nostra preocupació davant l'evidència de que el PP estatal no creu en el Règim Especial per Balears».

L'informe sí inclou altres arguments que no s'han fet servir fins ara, tampoc per part del PP i que Foment posa sobre la taula, per la qual cosa Alcover ha demanat als populars «que diguin si estan d'acord amb aquest escrit i que presionin al Govern d'Espanya per fer realitat un acord unànime de tot el Parlament.

Finalment, i en referència al ple del Parlament d'ahir, el portaveu socialista ha insistit en què «Baltasar Picornell va cometre un error lamentable» però ha deixat clar que «el gran beneficiat va ser el PP, que va evitar discutir sobre un imputat de les seves files i sobre el qual hauria de donar moltes explicacions».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube