Imprimeix
PDF

Alcover: «L'esquizofrènia política de PP i C's ha confirmat el vet a la llei contra les prospeccions, aprovada unànimement a Balears»

Andreu Alcover ple 19-09-17El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha confirmat que PP i Ciutadans han deixat perdre la darrera oportunitat per tramitar la llei contra les prospeccions, ratificant el vet del Govern a aquesta llei.

Així ho ha confirmat Alcover, assegurant que «el Congrés ha certificat la traïció de PP i Ciutadans als ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears, votant en contra de repensar el vet del Govern d'Espanya a una llei aprovada unànimement al Parlament autonòmic».

Un vet definitiu amb el qual, «si algú tenia algun dubte de la posició de PP i Ciutadans respecte de les prospeccions avui ha quedat dissolt, ja que han votat en contra de debatre aquesta llei al Congrés i d'aturar les prospeccions a la Mediterrània».

Amb aquest fet, la llei unànime aprovada al Parlament de les Illes Balears decau, la qual cosa Alcover ha qualificat d'»oportunitat perduda». En aquest sentit, el portaveu socialista ha deixat clar que «els socialistes no volem prospeccions i la via més adient per prohibir-les era tramitar la llei que avui PP i Ciutadans han aturat», la qual cosa també confirma que ambdues formacions pateixen «una esquizofrènia política que no entenem de cap manera, votant a favor de prohibir les prospeccions a Balears i en contra a Madrid».

A partir d'ara, Alcover ha apuntat que «hem d'estudiar les vies a seguir», sense descartar el recurs del Parlament davant el Tribunal Constitucional.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube