Imprimeix
PDF

El PSOE aprova per unanimitat unes llistes “per guanyar les eleccions a Balears”

comite federal psoe marc 2019Francina Armengol ha anunciat que Alícia Homs formarà part de la candidatura europea en el número 18, a la qual també es sumen des de Balears Marta López i Ismael Gutiérrez en els llocs 42 i 49

El Comité Federal del PSOE ha aprovat les llistes amb les quals el Partit Socialista es presentarà a les eleccions del 28 d'abril i del 26 de maig, unes candidatures "per guanyar les eleccions", tal com ha remarcat la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol.

Armengol ha explicat que els socialistes de Balears afronten les pròximes convocatòries electorals "amb molta il·lusió i força, combinant gent que té experiència amb gent nova", i en aquest sentit, ha anunciat que "Alícia Homs s'incorpora com a número 18 a la llista europea del PSOE per donar suport al projecte guanyador dels socialistes".

També Marta López i Ismael Gutiérrez, ambdós de Balears, formen part de la candidatura europea com a número 42 i 49 respectivament.

La secretària general ha defensat que el PSIB-PSOE es troba en un "moment de força, unió i il·lusió, amb unes llistes que a Balears s'han aprovat per unanimitat i que també han comptat amb el suport unànime del PSOE".

És per això que els socialistes es presenten "amb l'ànim de revalidar el Govern de Pedro Sánchez el 28 d'abril i l'autonòmic i el 26 de maig" perquè "comptam amb la gent, amb l'experiència, amb la força i amb el rigor d'haver governat quatre anys i ho volem seguir fent".

Finalment, Armengol ha insistit que els socialistes "hem governat de forma sòlida, rigorosa i canviant la realitat a millor, gràcies a dones i homes que han donat el millor de si mateixos durant aquests quatre anys i que volen seguir fent-ho en la mateixa direcció la pròxima legislatura".

Les llistes del PSOE també han estat aprovades per unanimitat al Comité Federal.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube