Imprimeix
PDF

Manchado reclama al Govern Rajoy que “digui alt i clar si el PP es va finançar il•legalment en l’època de Matas”

Senador Antoni Manchado

El senador socialista ha preguntat al ministre Montoro durant el Ple del Senat sobre les conseqüències de la dimissió del delegat del Govern a Balears i del director insular del Govern central a Menorca per el cas Over.

El senador socialista per Mallorca, Antoni Manchado, ha exigit al Govern Rajoy que "digui alt i clar si el PP es va finançar il·legalment en l'època de Matas". Manchado ha aprofitat una pregunta de control al Govern en el Ple del Senat, que ha respòs el ministre Montoro, per recordar que va ser Rajoy qui al 2004 va posar al Govern Matas com d'exemple per al PP.

Manchado ha retret al Govern Central que al 2011 es nombrés com delegat a les Illes Balears "a qui havia estat secretari general del PP de l'època Matas, que era en definitiva qui manejava els doblers". El senador socialista ha criticat que "es poses com a cap de la Guàrdia Civil i la Policia a la persona que presumptament va avisar al batle d'Andratx abans de ser detingut pels agents de la Benemèrita, així com que es nombrés delegat insular a Menorca a un ex treballador de l'empresa Over Marketing". "Els varen nomenar per retornar els serveis prestats o és que no sabien a qui nomenaven", ha dit Manchado al ministre Montoro durant la seva pregunta.

El senador Manchado ha demanat sobre l'opinió té el Govern del fet que el delegat del Govern a Balears i el director insular del Govern central a Menorca hagin dimitit i es trobin ara imputats en un presumpte cas de finançament il·legal del Partit Popular. Durant la seva intervenció, el diputat socialista ha recordat que el cas també s'ha cobrat la dimissió del president del Parlament i la imputació d'una ex consellera del Govern Matas.

Manchado ha criticat el "silenci clamorós" del màxim responsable del PP a les Illes Balears i president de la comunitat, José Ramón Bauzá, a qui ha acusat de no donar cap explicació davant aquest cas de presumpte finançament il·legal del seu partit.


Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube