Imprimeix
PDF

Ramon Socías: "Volem una millora del finançament perquè tothom tengui els mateixos drets i serveis"

Socías taula informativaEl PSIB-PSOE ja ha començat la precampanya de cara a les eleccions generals del 20 de desembre amb una taula informativa per retre compte de les accions que s'han dut a terme des de les diferents institucions aquests tres mesos, i per explicar el projecte transformador que els socialistes proposen per Espanya.

Per oferir tota aquesta informació, s'ha posat en marxa l'anomenat "Equip del Canvi", encapçalat pel candidat al Congrés dels Diputats, Ramon Socías. En aquest sentit, el socialista ha explicat que "iniciam la precampanya on ens agrada estar als socialistes, al carrer, perquè és important sentir el que diu la ciutadania i no estar amagat darrere una pantalla de plasma".

Pel que fa a les propostes socialistes per al 20 de desembre, Socías ha destacat la necessitat de fer una reforma constitucional "en sentit federal, perquè la Constitució té molts d'anys i necessita retocs". Segons el candidat del PSIB-PSOE, però, aquesta reforma ha de contemplar altres coses com la reforma del sistema de finançament, un tema cabdal per Balears, "perquè tothom pugui tenir els mateixos drets i serveis".

D'altra banda, Ramon Socías ha assegurat que l'objectiu dels socialistes serà "recuperar drets" perquè amb la gestió que ha fet el PP de la crisi "la ciutadania ha perdut l'accés a la sanitat i a l'educació, on hi ha menys beques i a més s'ha aturat el desenvolupament de la Llei de la Dependència".

Finalment, Socías ha apostat per "crear benestar", donat el nombre de gent que encara està sota el llindar de la pobresa. "Mentre alguns xerren de recuperació econòmica, veim com aquesta només arriba a uns quants", ha criticat Socías posant d'exemple a Balears, on "tenim les millors temporades turístiques de la història però els beneficis no arriben als treballadors i treballadores de les Illes".

Durant l'horabaixa, tant el candidat socialista com altres companys voluntaris de l'Equip del Canvi, han repartit material informatiu pel carrer Sindicat de Palma per explicar a la ciutadania de tu a tu el que s'està fent a les institucions, des del valor socialista.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube