Imprimeix
PDF

Bel Oliver: "L'opció de govern socialista és l'única que pot garantir una societat més igualitària, sortir de les retallades i el retorn al benestar"

Comitè Electoral PSIB 21-10-15El PSIB-PSOE ha reunit el seu Comitè Electoral per fer feina de valent en la definició de la precampanya electoral de cara al 20 de desembre, i que segons la coordinadora, Bel Oliver, es basarà en dos eixos.

En primer lloc, els socialistes estaran "al carrer, porta a porta, per escoltar totes aquelles preocupacions de les persones i retre comptes de totes aquelles qüestions que estam duent a terme des de les institucions". En aquest sentit, els socialistes estan preparant una sèrie d'assemblees obertes temàtiques en el marc de la campanya "#valorsocialista", on tothom podrà debatre sobre les polítiques socialistes i fer propostes de cara a les eleccions generals.

A més a més, la coordinadora electoral també ha avançat que els propers quinze dies "celebrarem trobades a totes les agrupacions socialistes per elaborar esmenes al programa marc del PSOE". Es tracta d'un programa que s'està elaborant des de 2013, quan es va celebrar la Conferència Política Federal, i en el qual els socialistes de Balears han fet nombroses aportacions. "Les nostres prioritats a defensar dins aquest programa són compensacions per la insularitat i la millora del finançament per a Balears", ha apuntat Oliver.

L'objectiu del PSIB-PSOE, en aquest període electoral, serà "apropar-nos de nou a la gent perquè són unes eleccions en les quals Balears es juga moltíssim", ha remarcat Oliver, argumentant que "l'única alternativa de govern real a la dreta de Rajoy és Pedro Sánchez".

Finalment, Bel Oliver ha conclòs que "l'opció de govern dels socialistes és l'única que pot canviar l'Estat per tenir una societat més igualitària, sortir de les retallades i tornar a tenir una societat amb el major benestar possible".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube