Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons: «Garantirem l'accessibilitat a la sanitat i acabarem amb els copagaments»

PJ Mercat Inca El candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha visitat avui el mercat d'Inca per parlar amb la gent i explicar el projecte socialista, precisament en un municipi «que va tenir el trist honor de ser l'hospital d'entrada del cas Alpha Pam, en un dia de la història negra de les Illes Balears», ha recordat el socialista.

Per evitar la repetició de casos com aquests, el candidat socialista ha explicat que des del PSIB-PSOE hi ha dues prioritats en matèria sanitària i de drets. «Una és acabar amb els copagaments a la sanitat pública, és un compromís clar de Pedro Sánchez que si arribam al Govern d'Espanya el 27 de juny serà de les primeres coses que farem».

En segon lloc, i com ja s'ha fet a Balears, Pons ha anunciat que «garantirem l'accessibilitat a la sanitat universal derogant el decret 16/2012 que va llevar la targeta sanitària a gairebé un milió de persones». La intenció dels socialistes és eliminar aquest decret «de manera immediata» per aconseguir el mateix que ja s'està fent des de la nostra comunitat autònoma, com és «garantir l'accessibilitat a la salut, eliminar la taxa que es pagava per tenir la targeta sanitària i obrir els centres de salut els horabaixes».

Pere Joan Pons ha reivindicat la necessitat d'invertir en educació i sanitat «perquè dóna resultats»; ja que a més de tot l'exposat anteriorment, «a Balears també hem rebaixat les llistes d'espera».

Durant la passejada, el candidat socialista ha estat acompanyat pel senador per Balears, Francesc Antich, el batle d'Inca, Virgilio Moreno, i altres companys i companyes de l'Agrupació local.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube