Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE proposa blindar les pensions amb una taxa als que més tenen per tornar a omplir el fons de reserva

PJ i NT amb pensionistesEl candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, i la candidata per Mallorca al Senat, Natalia Troya, han mantengut un cafè amb pensionistes per explicar la proposta dels socialistes que té per objectiu «blindar el sistema de pensions».

Així ho ha avançat Pere Joan Pons, qui ha denunciat que «el PP ha optat per sortir de la crisi pel camí de la precarietat, deixant un deute de 600.000 milions d'euros, que és més del 100% del PIB». A aquesta situació, s'afegeix que «tenim una retallada anunciada de 2.200 milions d'euros per incomplir el dèficit i de 8.000 milions per poder complir-lo, amb la famosa carta de Rajoy avisant a Europa de que retallarà després de les eleccions».

Tota aquesta situació, segons Pons, «ha provocat un forat a les pensions», ja que «el PP ha reduït el fons de reserva a la meïtat i la única proposta seriosa que hi ha damunt la taula és la del Partit Socialista».

El candidat socialista ha relatat que «ahir vaig trobar una senyora que denunciava com li havien pujat 0,50 cèntims d'euro una pensió compartida de 150€, una pujada que és menys del que costa el paper de la carta que va rebre». Per situacions com aquest, ha dit Pons, «s'ha de votar al PSOE el 26J perquè la guardiola de les pensions està en perill i som els únics que tenim una solució per tornar-la a omplir».

La proposta del Partit Socialista passa per «taxar als que més tenen per tornar a omplir la guardiola de les pensions», ha anunciat Pons.

En el mateix sentit s'ha pronunciat la candidata per Mallorca al Senat, Natalia Troya, qui ha criticat que «al PP no li ha bastat amb ficar mà a la guardiola de les pensions sinó que a més ha incrementat el dèficit de la Seguretat Social».

De fet, a dia d'avui «les bases de cotització i els sous són de cada vegada més baixos», ha apuntat Troya, per la qual cosa «els socialistes no ens podem quedar de braços creuats mentre veim com perillen les pensions dels nostres majors en un moment on moltes famílies depenen d'aquestes pensions».

Per això, la candidata al Senat a reiterat que l'aposta valenta del Partit Socialista és «blindar les pensions a traévs d'aquest recàrrec solidari a les grans fortunes».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube