Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons aposta per «mirar al futur, fer oposició a Rajoy i convocar un Congrés el més aviat possibe per elegir nou projecte i lideragte»

pere joan pons juliol 2016El diputat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, ha expressat la seva preocupació per la seva destitució i la del diputat José Zaragoza com a portaveu i president respectivament de la Comissió Mixta de la Unió Europea.

Segons el socialista, «això demostra que seguim amb batalles internes que adopten òrgans sobre els quals no està clar que els correspongui aquestes decisions». Per això, Pons ha demanat a la Gestora del PSOE «que això es quedi aquí, que passem pàgina i facem oposició a Rajoy per intentar millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes».

En aquest sentit, el diputat socialista considera que «és moment de cosir i el que ha de fer la Gestora és posar-se immediatament a activar una maquinària que ens ha de conduir a un Congrés per elegir nous lideratges i nous projectes».

Tot el que no sigui seguir aquest full de ruta, segons ha expressat Pons, «és caure en batalles estèrils en les quals són qüestionables les formes i la legitimitat de les decisions que es prenen», per la qual cosa s'ha mostrat partidari de «mirar al futur i renovar el nostre projecte el més aviat possible amb un nou lideratge»

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube