Imprimeix
PDF

Xisco Antich demanarà al Govern d'Espanya que no retalli el descompte de resident del 50% per a grups

Xisco Antich Octubre 2015El senador socialista per Balears, Francesc Antich, ha registrat una moció al Senat per demanar al Govern d'Espanya que no retalli el descompte de resident del 50% per a tarifes negociades per a grups a partir de l'1 de gener de 2017.

Tot i que l'objectiu d'aquesta mesura seria combatre el frau respecte la gestió del descompte, Antich considera que aquesta lluita «no ha de perpetuar les desigualtats que pateixen els ciutadans de les Illes en matèria de transport».

Segons sembla, el Ministeri de Foment pretendria posar un preu màxim per a les tarifes per a grups, la qual cosa suposaria, segons Antich, que «si els bitllets adquirits superen el preu màxim fixat, la bonificació podria ser molt inferior en comparació a un bitllet individual».

Per això, la proposta socialista insta al Govern d'Espanya «a no modificar el descompte de resident del 50% per al transport aeri i marítim amb la península en les tarifes per a grups de majors, esportistes, turístics, culturals, etc».

A més a més, Antich també demana que «qualsevol modificació respecte un tema tan rellevant per a la mobilitat de les persones residents a les Illes, s'escolti a les Illes Balears i a les Illes Canàries i es consensuï amb aquestes comunitats autònomes», ja que el Govern de Rajoy hauria pres aquesta decisió unilateralment.

No obstant, el senador socialista ha insistit en què «s'ha de seguir col·laborant des de les distintes institucions públiques per seguir combatent el frau respecte la gestió del descompte de resident».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube