Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons demana al Govern central sobre les mesures d'emergència previstes per pal·liar els efectes del temporal

pere joan pons set 2016El diputat socialista ha presentat una bateria de preguntes al Congrés per conèixer les accions i inversions previstes per fer front els efectes negatius de les pluges sobre les infraestructures terrestres, del litoral i, especialment, sobre el sector agrícola

Després d'aquests dies d'intensos temporals de pluja i vent a les illes, el diputat socialista per Balears, Pere Joan Pons ha presentat una bateria de preguntes al Govern central per conèixer les mesures d'emergència que té previst emprendre per tal de pal·liar els efectes negatius del temporal a les illes.

Pons ha demanat al Govern Rajoy si ha fet una «avaluació de l'impacte econòmic» que han suposat per a Balears els forts temporals que assolat les illes en els darrers mesos, al mateix temps que ha demanat quines «inversions i accions d'emergència» té prevists emprendre l'Executiu central.

El diputat socialista per Balears s'ha mostrat preocupat pels efectes d'aquestes recents pluges a les infraestructures terrestres i del litoral de les illes, pel que ha demanat quines accions contempla el Govern central en aquest sentit.

A més, Pere Joan Pons també ha demanat què pensa fer per compensar l'impacte del temporal als sectors estratègics per a l'economia de les illes, molt especialment al sector agrícola.

Amb aquestes preguntes, el diputat socialista per Balears espera que el Govern Rajoy «es posi a treballar i doni solucions als nombrosos problemes que estan generant els forts temporals que han assolat les illes».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube