Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana al Govern d'Espanya la creació de tres nous jutjats d'àmbit social a Balears, dos a Palma i un a Eivissa

Xisco Antich Com MAmbient Senat 18-01-17El senador socialista per Balears, Xisco Antich, ha registrat una iniciativa per debatre a la Comissió de Justícia del Senat, que demana al Govern d'Espanya la creació de tres nous jutjats d'ambit social a la nostra comunitat autònoma.

Amb aquesta proposta, Antich recull una demanda del Col·legi de Graduats Socials de Balears per fer front a una situació de saturació, ja que «a dia d'avui la manca de recursos humans i materials fa que s'estigui donant cita per mitjans del 2018», ha argumentat el socialista.

Aquesta llarga llista d'espera provoca, en molts casos, una gran dilatació dels processos judicials i causa un patiment innecessari davant reclamacions per acomiadaments i de salaris, impugnacions d'altes mèdiques i altres qüestions, que poden acabar en danys irreparables.

A més a més, Antich ha recordat que a Balears existeix un greuge comparatiu amb altres comunitats autònomes que, tenint una població similar o fins i tot inferior, tenen un major nombre de jutjats d'àmbit social.

Aquesta és una proposta que ja va aprovar per unanimitat la Comissió d'Assumptes Socials del Parlament de les Illes Balears i que ara el senador socialista trasllada al Senat, de la mateixa manera que el Col·legi de Graduats Socials ha posat aquesta problemàtica en coneixement del President del Tribunal Suprem i del Consell General del Poder Judicial.

En concret, la proposta socialista insta al Govern d'Espanya a crear tres nous jutjats d'àmbit social a Balears, tots ells dotats amb la plantilla orgànica de funcionaris i recursos que siguin necessaris.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube