Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana la compareixença del president d'AENA per explicar el pla director de Son Sant Joan

Pere Joan i Marc Pons aeroportPere Joan Pons també ha registrat una bateria de preguntes sobre la possible ampliació de la capacitat operativa de l'aeroport de Palma.

El PSIB-PSOE, a través del diputat socialista per Balears, Pere Joan Pons, ha sol·licitat la compareixença al Congrés del director d'AENA per demanar-li explicacions sobre el pla director que s'aplicarà en els propers anys a l'aeroport de Son Sant Joan.

Segons han informat alguns mitjans de comunicació recentment, l'aeroport de Son Sant Joan augmentarà la seva capacitat operativa durant la temporada alta d'enguany, superant el màxim operatiu actual, motiu pel que Pere Joan Pons també ha registrat una bateria de preguntes al Congrés dels Diputats per tal de conèixer els plans de feina previstos per la infraestructura de Palma.

El diputat socialista per Balears ha justificat la sol·licitud de compareixença al·legant que «l'aeroport de Palma és la principal porta d'entrada a les illes» i les decisions que es prenen sobre ell tenen uns efectes directes sobre la societat i l'economia de Balears, pel que Pons demana que «els plans que es vulguin posar en marxa s'haurien de parlar i consensuar amb les institucions de les illes».

En aquest sentit, el socialista reclama a AENA que escolti la veu de les institucions, agents socials i col·lectius de la societat civil de les illes i adopti un sistema de cogestió en el que «es tengui en compte el que tenim a dir des de Balears i puguem participar en les decisions de l'ens».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube