Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons: «L'acord del 75% de descompte de resident també serà extensiu per Balears però encara no està guanyat»

Pere Joan Pons i Gabrielle SiryEl diputat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, ha explicat que l'acord entre Nueva Canarias i el Govern d'Espanya per aplicar el 75% del descompte de resident parla d'arxipèlags i per tant, «també seria extensiu a les Illes Balears i així ho hem demanat a l'Estat».

El diputat socialista ha qualificat de «bona notícia» aquest principi d'acord tot i que ha advertit que «entra dins un paquet de mesures que formen part d'una negociació política de darrer minut en la qual hi ha altres esmenes que s'estan negociant políticament per tal que els diputats canaris puguin donar el seu suport als Pressuposts Generals de l'Estat».

Per tant, Pons ha deixat clar que «si s'accepten les demandes de Nueva Canarias per aconseguir que el descompte de resident sigui del 75% això també repercutirà a Balears, però encara no està tancat».

Per aquest motiu, Pons ha registrat una sèrie de preguntes al ministre de Foment, per tal de fer «un seguiment del minut a minut del que passi amb aquesta esmena concreta i aconseguir que en qualsevol cas sigui extensiva per Balears».

Pel que fa a la tarifa plana, el diputat socialista ha explicat que és «un àmbit separat al descompte de resident» i ha recordat que des del PSIB-PSOE «hem presentat una esmena als PGE per aconseguir-la, però és una de les que PP i Ciutadans han bloquejat».

Malgrat tot, Pons ha especificat que les negociacions entre la conselleria de Mobilitat i el Govern d'Espanya segueixen el seu curs per tal que aquesta tarifa plana per als vols entre illes pugui ser una realitat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube