Imprimeix
PDF

Pons celebra l'aprovació de la PNL per augmentar el descompte de resident al 75% "a pesar de l'abstenció de PP i C's"

pere joan pons psib agost 2017La Comissió de Foment del Congrés ha aprovat una PNL socialista en la que es reclama millorar la connectivitat de les comunitats autònomes de Balears, Canàries, Ceuta i Melilla

El socialista ha ressaltat les "incoherències" dels partits de dretes i els ha demanat "un compromís més ferm que una simple abstenció"

El diputat socialista per Balears, Pere Joan Pons, ha defensat al Congrés una iniciativa sobre millores en matèria de transport per a les comunitats autònomes de Balears, Canàries, Ceuta i Melilla. Una proposició de llei que ha estat aprovada a pesar de les abstencions del Partit Popular i Ciutadans.

El diputat socialista s'ha alegrat de l'aprovació d'aquesta "reivindicació que, des de fa temps, és un clamor de la ciutadania", recordant que "a Balears hi ha un moviment social i empresarial que demanden millores a la connectivitat que ens facin més competitius", fent referència a la iniciativa del Cercle d'Economia.

Pere Joan Pons ha recordat que aquesta mateixa iniciativa també es va presentar al Senat, on el PP va votar en contra, i al Consell de Mallorca, on PP i C's votaren a favor, pel que ha criticat les "incoherències" dels partits de dretes i els ha demanat "un compromís més ferm amb les necessitats de Balears que una simple abstenció".

La iniciativa, a més de demanar l'augment del descompte de resident per al transport entre les illes i la península fins al 75%, front el 50% actual, també reclama l'augment de la bonificació del transport marítim interinsular per a residents fins al 75% i la implantació d'una subvenció del 100% de les taxes aeroportuàries als residents per als trajectes amb origen o destinació als seus territoris. Un conjunt de mesures que acompanyen a altres propostes dirigides a Canàries, Ceuta i Melilla encaminades a millorar la connectivitat i la competitivitat d'aquests territoris.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube