Imprimeix
PDF

El Congrés convalida el Règim Especial en un "dia històric que suposarà un abans i un després per als ciutadans i ciutadanes de Balears"

Aprovació REIB CongrésEl ple del Congrés ha convalidat el nou Règim Especial per Balears malgrat l'abstenció de Ciudadanos. Una importantíssima fita que la diputada socialista Sofía Hernanz ha qualificat com "el fermall d'or de la legislatura de les promeses complides".

Per la diputada socialista, el REIB suposarà "un abans i un després per als ciutadans i ciutadanes de Balears, perquè està concebut per reduir el major cost de la vida a les illes, per generar ocupació a sectors tradicionals i emergents, per facilitar a les empreses de tots els sectors el seu desenvolupament i modernització, per atreure inversions productives per a les illes i per reforçar serveis essencials que milloraran la mobilitat i protegiran la nostra qualitat ambiental".

Hernanz ha assegurat que estam davant "un dia històric per a Balears, perquè avançam en tot allò que hem reivindicat els darrers 20 anys, aconseguint un èxit col·lectiu de tota la societat balear la qual ha sabut unir-se i construir un consens polític i social amb mesures per compensar els desavantatges que el fet insular ens genera i igualar-nos a la resta de ciutadans i ciutadanes de l'Estat".

Concretament, la diputada socialista ha insistit en el fet que el nou Règim Especial "ens dota de les eines necessàries per combatre cada dificultat afegida per la insularitat amb mesures concretes, aplicables i quantificades, des de quatre eixos concrets: inversions, energia, transport i mesures fiscals".

Finalment, Hernanz ha definit com a "gran tàndem per a Balears" la feina conjunta entre el president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, i la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, que culmina "quatre anys de feina incansable lluitant pels interessos dels ciutadans de les illes".

Tot i això, els socialistes han criticat l'abstenció de Ciudadanos i l'absència durant el debat del REIB del diputat de Ciudadanos al Congrés, Fernando Navarro, de qui ha assegurat que "ha fugit de la tribuna i de la cambra perquè la postura que expressa el seu grup és indefensable davant els ciutadans de les illes, davant qui haurà de donar les explicacions oportunes".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube