Imprimeix
PDF

Cosme Bonet: "impulsarem la cultura amb un Pacte d'Estat, una Llei de Mecenatge i la regulació dels estudis artístics superiors"

20190415 Bonet i Moll 6A WEBCosme Bonet i Susanna Moll han destacat que el PSIB-PSOE és l'únic partit que fa una aposta clara per la cultura, mentre que altres formacions són "com aigua i oli" amb el sector

Els candidats al Senat per Mallorca, Cosme Bonet i Susanna Moll, han visitat la galeria d'art 6A, on han explicat el compromís del Partit Socialista en favor de la cultura. En aquest sentit, Bonet ha destacat que s'impulsarà un pacte estatal per la cultura "que serveixi per impulsar les indústries culturals i donar més empenta als joves creadors".

"Impulsarem una Llei de Mecenatge que contribueixi al fet que hagi més intervenció del sector privat, finançant activitats culturals i a través de desgravacions fiscals, i una llei d'ordenació dels estudis superiors artístics "que permeti que se'ls doni un impuls des de l'estat", ha concretat Bonet.

El candidat al Senat ha insistit en el fet que els socialistes poden dir "amb el cap ben alt que allà on hem governat hem impulsat el sector cultural, incloent-hi el cinema, que pensam que n'és una part fonamental".

"Els socialistes duim la cultura en l'ADN, i en els 140 anys d'història del partit, la cultura i l'educació sempre han estat part fonamental de les nostres propostes, mentre que altres formacions són com aigua i oli amb la cultura", ha emfasitzat Bonet, qui ha conclòs que "la cultura és fonamental i un país culte pot ser més lliure".

També la candidata al senat, Susanna Moll, ha incidit en la idea que "la cultura ens fa més crítics, més lliures i més humans" i per això té una importància cabdal "reforçar la cultura dins l'educació i les assignatures humanístiques". De la mateixa manera, per a Moll "és fonamental reforçar la cultura del diàleg, que sembla que s'està perdent".

En aquest sentit, Moll ha remarcat que "el PSIB-PSOE aposta per aquesta cultura de diàleg i consens en front de la crispació que d'altres estan emprant dins la campanya".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube