Imprimeix
PDF

Maroto es compromet a Eivissa a incloure als pròxims pressuposts els 10 milions d’euros per a reconvertir zones turístiques madures de Balears

reyes maroto eivissa abril 2019La Ministra de Comerç, Indústria i Turisme també s'ha compromès davant més de 250 persones a equiparar les condicions laborals de les cambreres de pis en plantilla amb les que estan subcontractades

Més de 250 persones han assistit a l'acte electoral amb la Ministra de Comerç, Indústria i Turisme, Reyes Maroto, celebrat a Eivissa, en el qual també hi han pres part la candidata al Govern, Francina Armengol, la candidata al Congrés, Sofía Hernanz, la candidata al Senat per Eivissa i Formentera, Patricia Abascal, el candidat al Consell d'Eivissa, Vicent Torres, i el candidat a la batlia de Sant Josep, Josep Marí Ribas.

La Ministra Maroto ha aprofitat la seva visita a Eivissa per anunciar que "en els pròxims pressuposts del Govern de Pedro Sánchez recuperarem els 10 milions d'euros per a la reconversió de zones turístiques madures de Balears", uns recursos contemplats als Pressuposts Generals de l'Estat per enguany i votats en contra pel PP, per la qual cosa la ministra socialista s'ha demanat "amb quin dret demanen ara aquests doblers".

Maroto ha criticat que el candidat del PP, Pablo Casado, "no té ni idea de la realitat d'Eivissa, la desconeix, i on ell veu turismofòbia la realitat és una illa amb convivència, amb llibertats i amb unes magnífiques dades turístiques".

La ministra socialista també ha aprofitat la seva visita a Eivissa per expressar que "des del Govern d'Espanya ens hem inspirat en la lluita contra la precarietat laboral de les illes, en la feina intensa per aconseguir un turisme digne i de qualitat i en el vostre conveni d'hoteleria que ha permès augmentar els sous un 17%".

De cara a millorar les condicions laborals dels treballadors i treballadores del sector turístic, Maroto també s'ha compromès a "equiparar les condicions laborals de les cambreres de pis en plantilla amb les que estan subcontractades".

Per part seva, la candidata del PSIB-PSOE al Govern, Francina Armengol, ha defensat que "Espanya mereix un president com Pedro Sánchez, perquè mira al futur i vol que la gent visqui millor, però per fer-ho possible és necessari votar al Partit Socialista, des de l'esperança, la il·lusió i el compromís, només falten 5 dies".

Armengol ha explicat algunes de les coses que els socialistes han aconseguit aquests anys, com el descompte de residents del 75%, la temporada turística és més llarga i gràcies a empresaris i sindicats els treballadors i treballadores de l'hoteleria veuran millorat el seu salari un 17%".

També en matèria social, àmbit en el qual Armengol s'ha compromès a que "l'etapa educativa dels 0 a 3 anys serà gratuïta la pròxima legislatura i farem de l'accés a l'habitatge el quart pilar de l'Estat del Benestar".

La candidata socialista ha recordat que "estam davant unes eleccions transcendentals que afrontam amb la satisfacció d'haver canviat les coses a millor", però davant les quals "no permetrem que les dretes ens comparin amb els neandertals o que ens diguin què hem de fer amb el nostre propi cos, això es frena el pròxim diumenge votant al Partit Socialista".

La número dos de la candidatura al Congrés, Sofía Hernanz, ha demanat que "el pròxim diumenge hem de sortir com a lleons a votar, per defensar tot el que hem millorat els socialistes aquests 10 mesos, per continuar augmentant les pensions i el salari mínim front a qui ho vol retallar".

En aquest sentit, Hernanz ha insistit en què "en només 10 mesos hem canviat el rumb d'aquest país", i ha volgut deixar clar que "el 28 d'abril hi haurà moltes paperetes però només dos governs possibles: "el de la coalició de les tres dretes o el del PSOE per avançar i continuar millorant la qualitat de vida de les persones".

A l'acte també ha intervingut el candidat al Consell d'Eivissa, Vicent Torres, qui ha celebrat que "en 10 mesos hem desbloquejat el parador de turisme que serà una realitat molt aviat", tal com ha reconegut la mateixa ministra Maroto.

Torres ha defensat a Pedro Sánchez com "el president de la concòrdia, del present i del futur que necessita aquest país, perquè necessitam avançar i no retrocedir com volen les tres dretes".

Finalment, la candidata al Senat per Eivissa i Formentera, Patricia Abascal, ha criticat que el PP "no ha fet res al Senat per a les nostres illes", per la qual cosa s'ha compromès a obrir l'oficina de la senadora i defensar els interessos de les nostres illes com no ha fet cap representant del PP.

L'acte ha estat presentat pel candidat a la batlia de Sant Josep, Josep Marí Ribas.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube