Imprimeix
PDF

Bel Oliver: «A Balears hem de mantenir més que mai un pacte fort i cohesionat per seguir fent polítiques de canvi»

bel oliver diputacio permanent juliol 2016Els partits que donen suport al Govern han celebrat una nova reunió de la Comissió de Seguiment del Pacte per avaluar quins acords s'estan complint de manera satisfactòria i quins van a un ritme més lent.

En aquest sentit, la portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Bel Oliver, ha defensat que «tenim un pacte fort, que està complint el full de ruta marcat en els Acords pel Canvi des de l'estabilitat i el diàleg i que està canviant allò que ha fet o provocat el PP en els darrers quatre anys».

En uns moments d'inestabilitat a Espanya, Olivr ha apostat perquè «a Balears hem de mantenir més que mai un pacte fort i cohesionat per seguir fent polítiques de canvi per aquestes illes, perquè és això el que interessa als ciutadans i pel que ens han votat».

Per això, la socialista ha definit que mentre a Espanya hi ha un Govern interí que no ens agafa el telèfon, aquí hi ha un Executiu «que governa, que s'entén i que seguirà desenvolupant totes aquelles polítiques que vagin en benefici de la ciutadania de les Illes Balears».

Finalment, a la reunió també s'ha parlat de la configuració dels pressuposts per 2017, que el Govern està elaborant per responsabilitat, malgrat no tenir les dades del Govern d'Espanya per poder-los elaborar amb seguretat. De fet, s'ha plantejat la possibilitat d'estudiar l'aplicació d'algun tipus d'impost mediambiental, però s'ha conclòs que en cap cas es podria fer amb els pressuposts per l'any que ve perquè suposaria fer una llei apart.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube