Imprimeix
PDF

Alcover: «Som coherents: no volem un Govern del PP i si la Gestora ho vol proposar, hauria de ser la militància qui parlés»

andreu alcover junta portaveus 5 oct 2016El portaveu socialista ha mostrat el seu convenciment en què «els diputats socialistes per Balears defensaran els interessos d'aquestes illes, no en tenc cap dubte», en una suposada nova votació d'investidura.

Després de la Junta de Portaveus del Parlament de les Illes Balears, Andreu Alcover, portaveu del Grup Parlamentari Socialista, ha reafirmat la posició dels socialistes de les Illes Balears assegurant que «som coherents: no volem un Govern del PP i si la Gestora ho vol proposar, hauria de ser la militància qui parlés».

El socialista ha explicat que «fa temps que defensam el mateix, ens mantenim en el que hem dit des del primer moment», recordant que «ens vam presentar a les eleccions dient que ni per activa ni per passiva defensaríem un Govern del PP», motiu pel qual, «insistim en què si al final la Comissió Gestora» proposàs un canvi del vot cap a l'abstenció, «entenem que hauria de ser la militància qui tengués la veu per parlar i definir-ho».

Respecte a la hipòtesi de que es celebri un nou debat d'investidura a Rajoy, Alcover ha mostrat el seu convenciment en què «els diputats socialistes per Balears defensaran els interessos d'aquestes illes, no en tenc cap dubte».

241M€ del conveni de carreteres
Entre els temes que s'han tractat a la Junta de Portaveus, destaca la Proposició No de Llei que defensarà el Grup Parlamentari Socialista al proper ple en la que reclama «els 241 milions d'euros del conveni de carreteres que no han arribat a les illes».

El socialista ha demanat als altres grups parlamentaris, especialment al PP, que doni suport a aquesta iniciativa que «millorarà el finançament i els recursos de les illes», pel que «entenem que ningú hi pot estar en contra».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube