Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE destaca el consens amb el qual s'aprova el sostre de despesa i espera que es tradueixi en suport als pressuposts pel 2017

Andreu Alcover 18-10-16El Grup Parlamentari Socialista ha destacat el consens amb el qual s'ha aprovat el sostre de despesa no financera pel 2017, pas previ a l'elaboració dels pressuposts, que s'ha debatut avui al ple del Parlament de les Illes Balears.

El portaveu socialista, Andreu Alcover, ha destacat que aquest sostre surt endavant des del consens amb els socis que donen suport al Govern, també des de fora, la qual cosa demostra que «en els temes cabdals d'aquesta comunitat, com els pressuposts del 2016, l'Impost Turístic o el pas d'avui, sempre hi ha diàleg i sempre acaba predominant l'acord».

A partir d'ara, començarà l'elaboració i tramitació dels pressuposts dins del Parlament perquè puguin ser aprovats en temps i forma, per la qual cosa Alcover ha desitjat que «el suport d'avui es tradueixi en vots favorables als pressuposts del 2017 i no es quedin només en el sostre de despesa».

A més a més, el portaveu socialista ha considerat «una bona notícia» l'augment de més del 10% d'aquest import de despesa en comparació a l'any passat, perquè demostra «que el creixement econòmic que experimenta la comunitat autònoma i la riquesa que suposen les temporades turístiques es veuran reflectits en els pressuposts de l'any que ve».

En aquest sentit, Alcover ha afegit que «amb l'import de despesa pel 2017 entenem que es podrà incloure en els pressuposts el compliment de més Acords Pel Canvi, que és el full de ruta d'aquest Govern i les seves polítiques».

En definitiva, amb el sostre de despesa de 3.839 milions d'euros aprovat al Parlament, «es podran fer uns bons pressuposts, dignes i positius per aquestes illes», ha conclòs Alcover.

No a un Govern del PP

A preguntes dels mitjans de comunicació, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha reiterat la postura dels socialistes de Balears de votar no a un Govern del PP, un compromís refermat ahir per la Comissió Executiva del PSIB-PSOE.

«Defensam votar no a Rajoy perquè és un president que està massa envoltat de corrupció i en especial de la trama Gürtel, per la qual cosa no podem permetre que segueixi governant».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube