Imprimeix
PDF

Unanimitat al Parlament per demanar un reglament que reguli les subvencions dirigides a les entitats socials de Balears

Com social 20-10-16La Comissió d'Assumptes Socials del Parlament de les Illes Balears ha aprovat una Proposició No de Llei signada per tots els grups polítics per instar al Govern a redactar un reglament per regular subvencions dirigides a les entitats socials de Balears.

Així ho ha destacat el diputat socialista Jaume Garau, qui ha concretat que aquest reglament ha de comptar amb la participació d'aquestes entitats concretant quines són les obligacions de l'administració i quines les de les entitats.

La Proposició No de Llei recull les conclusions de les jornades de treball desenvolupades per part de tots els grups polítics amb representació a la cambra, en el marc del Pacte per la Inclusió Social signat amb EAPN.

En aquest sentit, Garau ha manifestat la necessitat de «fer un reglament per definir exactament com ha de funcionar un sistema de subvencions homogeni a totes les administracions».

A més a més, la proposta unànime també demana al Govern d'Espanya que tengui en compte les entitats socials en la redacció del Reglament de la Llei de Subvencions que s'està redactant en aquests moments.

Finalment, Garau ha valorat molt positivament l'experiència de feina compartida entre EAPN i tots els grups polítics perquè «és un sector que genera molt de consens com veim avui», per la qual cosa ha apostat per ampliar aquesta forma de fer feina a altres àmbits.

Al debat de la proposta han assistit també a donar el seu suport representants d'EAPN.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube