Imprimeix
PDF

Enric Casanova: «La compareixença de Matas ha estat fluixa, tirant balons fora i mentint amb la connivència del PP»

Enric Casanova Com Eivissa 04-11-16El PSIB-PSOE ha valorat la compareixença de Jaume Matas a la Comissió d'Investigació de les Autopistes d'Eivissa com a «molt fluixa, com ja esperàvem».

Així ho ha expressat el diputat socialista Enric Casanova, qui ha denunciat que el compareixent «ha vengut a tirar balons fora, no recordava la meitat de les coses i únicament ha repetit que les carreteres les paga l'Estat quan això no és cert». En aquest sentit, Casanova ha recordat que les Autopistes d'Eivissa les paguen els ciutadans de les Illes Balears, assegurant que «cada any pagam entre 23 i 25 milions d'euros per aquesta infraestructura i ho seguirem pagant durant els propers 25 anys».

El diputat socialista també ha criticat que Matas negui els sobrecosts de les obres dient que es varen ocasionar en etapes posteriors. «Els sobrecosts van venir en l'etapa del PP, quan es va triar un determinat model de carreteres ocasionant una excessiva despesa econòmica, mediambiental i social».

A més a més, els socialistes volen destacar que «el PP ha vengut aquí a no preguntar». Tal com ha explicat Casanova, «no han fet preguntes perquè és una comissió parlamentària que no els interessa i per això es dediquen a fer valoracions polítiques sense fer les averiguacions que calen». De fet, el diputat socialita ha insistit en què «ha estat una compareixença en la que Matas ha mentit amb la connivència del PP».

Finalment, Casanova ha argumentat que les Autopistes d'Eivissa no es van fer seguint el programa electoral del PP, tal com ha dit Matas, «perquè en aquest constava un arranjament de les carreteres i no un projecte on es van haver de crear trinxeres i falsos túnels per extreure terres».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube