Imprimeix
PDF

Thomàs critica la «demagògia» del PP sobre els pressuposts després d'una legislatura de «retallades en drets i serveis»

Vicenç Thomàs i Andreu Alcover 29-02-16El diputat socialista del Parlament de les Illes Balears, Vicenç Thomàs ha contestat avui a les crítiques del Partit Popular als comptes públics presentats per al 2017 lamentant la «demagògia» del PP, sobretot, després d'una legislatura «en la que el PP es va dedicar a fer retallades en drets i en serveis».

Thomàs ha recordat «els 1.350 professionals sanitaris acomiadats amb el conseqüent augment de les llistes d'espera; o la manca de professors a les escoles i la reducció de les beques menjador; o l'augment de les llistes d'espera de persones amb dependència». Tots ells, exemples de la gestió que va fer el PP de les institucions públiques.

Fruit d'aquesta manera de fer que «no podem oblidar», els socialista ha explicat que «ara toca «recuperar drets, personal públic, serveis i inversions», perquè «a més de recuperar drets perduts, també necessitam uns millors serveis públics amb unes ràtios millors a les escoles o unes llistes d'espera en sanitat raonables».

Thomàs ha reconegut que els pressuposts de la comunitat autònoma per al 2017 són «expansius», un fet que ho ha permès «l'augment d'ingressos que va suposar el sistema de finançament i que ja hem aplicat una política fiscal més progressiva, augmentant determinats imposts als que més tenen, que no arriba a un 2% de la població».

Respecte als pressuposts que ja s'han presentat, Vicenç Thomàs ha assegurat que han de servir per «recuperar i drets i oferir millors serveis públics», a més de «reprendre el camí de les inversions que el PP va aturar quatre anys», entenent que «inversions no són òperes de Calatrava o un Palma Arena, sinó que són escoles, centres de salut o residències per a majors».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube