Imprimeix
PDF

Andreu Alcover: «Els pressuposts pel 2017 són coherents perquè amb els d'enguany ja hem demostrat que complim les nostres previsions»

Andreu Alcover 22-11-16El ple del Parlament de les Illes Balears ha rebutjat, amb els vots en contra del PSIB-PSOE, les esmenes a la totalitat dels pressuposts pel 2017 presentades per l'oposició. El diputat socialista, Andreu Alcover, ha defensat que els comptes per l'any que ve «són coherents perquè amb els de 2016 ja hem demostrat que complim amb les previsions fetes».

Mostra d'això és que Balears «lidera el rànking de la creació d'ocupació, lidera el creixement econòmic a l'Estat espanyol i el compliment del límit de dèficit», uns fets que desmenteixen els vaticinis fets pel PP ara fa un any i que tornen a repetir amb els mateixos arguments.

És per aquest motiu que Alcover ha apuntat que «si el PP argumenta la seva esmena a la totalitat amb aquestes previsions no podem fer altra cosa que votar-la en contra», tenint en compte que mentre el Govern de les Illes Balears compleix el límit de dèficit el Govern d'Espanya del PP «no l'ha complit en tota la legislatura».

El problema, pel portaveu socialista, és que «el PP confiava en que l'execució del pressupost del 2016 anàs malament i poguéssin dir que els d'enguany s'havien de tornar, però la realitat és que no han endevinat cap predicció de les que feien».

A més a més, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista s'ha demanat si «no els sembla bé al PP que el 2017 dediquem més recursos a salut, educació i serveis socials?», ja que els comptes per l'any que ve preveuen pujades en polítiques socials, amb 7 de cada 10 euros destinats a aquests àmbits.

Finalment, Alcover ha posat de relleu la contradicció entre el que ha defensat el PP de Balears avui al Parlament i el que defensa Mariano Rajoy, que avui ha manifestat que «és impossible complir el dèficit, reduir els imposts i augmentar la despesa a la vegada», mentre la diputada Marga Prohens ha defensat tot el contrari.

Amb aquesta passa, la tramitació dels pressuposts pel 2017 continuen la seva tramitació parlamentària amb el termini d'esmenes parcials, durant el qual el PSIB-PSOE convida a la resta de formacions polítiques a presentar les seves propostes en positiu per seguir millorant uns comptes que «de per sí ja són bons», ha conclòs Alcover.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube