Imprimeix
PDF

Alcover: «La compareixença ha estat tècnicament impecable i políticament innecessària, a pesar de la interpretació tendenciosa de PP i Podem»

andreu alcover 30 nov 2016El portaveu socialista ha remarcat que el testimoni de Lluís Segura «no contradiu en res al de Pilar Costa» i reforça el que ja va dir la consellera: «ni abans ni ara ni més tard es deixarà de lluitar amb el màxim rigor contra la corrupció»

A la comissió d'Assumptes Institucionals i Generals del Parlament de les Illes Balears s'ha produït la compareixença del funcionari Lluis Segura, ex director de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma, per explicar la seva actuació en la retirada de l'acusació en dues peces contra Jaume Matas. Una compareixença que Andreu Alcover, portaveu del Grup Parlamentari Socialista, ha valorat com a «tècnicament impecable i políticament innecessària, a pesar de la interpretació tendenciosa que ha fet el PP i Podem».

En aquest sentit, Alcover ha destacat que el testimoni de Segura «no contradiu en res al de Pilar Costa» i que «en cap moment ha fet referència a si la consellera tenia coneixement de l'activitat de l'Advocacia abans de produir-se», pel que «aquest capítol queda tancat».

Andreu Alcover ha recordat que la compareixença de Segura era «per informar de les seves gestions com a funcionari, com marca el reglament, no com a director de l'Advocacia de la Comunitat Autònoma».

El portaveu socialista ha ressaltat que el que queda clar després de les compareixences de Costa i de Segura és que «ni abans ni ara ni després es deixarà de lluitar amb el màxim rigor contra la corrupció» amb l'objectiu ja manifestat pel Govern de «recuperar el màxim de doblers públics malversats».

Alcover també ha recordat que aquesta compareixença «senta un precedent», ja que mai havia comparegut un funcionari públic a una comissió parlamentària, el que suposa «un error i un abans i un després».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube