Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE acusa al PP de «posar foscor» en les compareixences sobre les Autopistes d'Eivissa perquè «cada vegada augmenten més les contradiccions»

Enric Casanova Com Eivissa 11-11-16La Comissió d'Investigació de les Autopistes d'Eivissa celebrada al Parlament ha comptat avui amb la compareixença de l'empresari Abel Matutes, que «ha vengut a tirar balons fora i ha generat nombroses contradiccions».

Així ha resumit la seva compareixença el diputat socialista Enric Casanova, qui ha acusat al PP de «posar foscor a dins les compareixences perquè de cada vegada augmenten més les contradiccions», en contra del seu mantra de que assisteixen a les comissions per posar llum als fets.

En aquest sentit, el diputat socialista ha especificat que Matutes ha generat contradiccions «perquè afirma una veritat que li desmenteixen les sentències judicials, negant el que els tribunals donen per cert» i per altra banda, «contradiu el que ha declarat en aquesta mateixa Comissió la seva filla Stella Matutes».

Pel que fa als sobrecosts de les autopistes, Casanova ha afirmat que «cada compareixença que passa estam més convençuts que es van generar des d'un primer moment, quan es van dissenyar les carreteres i el procés que es va seguir en l'execució de les obres, accelerant-les».

Finalment, el diputat del Grup Parlamentari Socialista ha denunciat que els sobrecosts de les obres de les Autopistes d'Eivissa «han beneficiat a uns més que a altres», malgrat Matutes «hagi faltat a la veritat i hagi vengut a dir que no té coneixement de res perquè durant les obres només es passejava per l'Atlàntic».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube