Imprimeix
PDF

Bel Oliver: «Malgrat els entrebancs institucionals, tornarem a aprovar els pressuposts de Balears en temps i forma»

Bel Oliver Junta 16-12-16El Parlament de les Illes Balears celebrarà la propera setmana el debat i votació dels pressuposts pel 2017, «la llei més important d'aquesta cambra parlamentària», segons ha qualificat la portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Bel Oliver, ja que és la norma que defineix les prioritats polítiques per al proper any.

A criteri dels socialistes, els pressuposts que s'aprovaran «són bons per a la ciutadania, inclouen inversions importants i s'han anat millorant respecte el projecte inicial, ja que s'han aprovat algunes esmenes».

Un exemple d'aquestes inversions és el Pla d'Infraestructures Educatives, «cabdals pel present i el futur d'aquesta comunitat», segons Oliver, i que permetrà la construcció d'11 nous centres educatius i l'ampliació o reforma de 14 més. Tot això després de quatre anys d'absència d'inversió i manteniment dels centres educatius amb l'anterior govern del PP.

Aquests seran els segons pressuposts del Govern del Canvi que, tal com ha recordat la portaveu socialista «malgrat els entrebancs institucionals que haguem pogut tenir, veuran la llum la propera setmana, en temps i forma».

Finalment, Oliver ha insistit en què són uns comptes que augmenten respecte l'any passat, la qual cosa permetrà, a més del retorn de la inversió pública, dedicar més esforços a les polítiques socials.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube