Imprimeix
PDF

Alcover celebra que els pressuposts pel 2017 contemplen els objectius de retorn de drets, redistribució de la riquesa i recuperació de la inversió pública

andreu alcover DPG 2016El ple del Parlament de les Illes Balears debat el projecte de pressuposts pel 2017, que a criteri del Grup Parlamentari Socialista són bons perquè «inclouen els objectius de retornar drets, redistribuir la riquesa i recuperar la inversió pública».

Així ho ha celebrat el portaveu socialista, Andreu Alcover, qui ha insistit en que són uns comptes «consensuats i fruit d'un diàleg productiu que ha millorat la traducció numèrica dels Acords pel Canvi», ja que s'han aprovat 45 esmenes de Podem, 16 de Ciutadans, 20 d'El Pi, 2 de Gent per Formentera i 6 del PP.

Alcover ha lamentat les esmenes del PP al pressupost, ja que es basen en les mateixes crítiques que feia als comptes del 2016 i que s'ha demostrat que «cap de les previsions que feia la dreta respecte els pressuposts d'enguany s'ha complit: s'ha contingut el deute, seguim creixent econòmicament, l'atur segueix baixant i complim el límit de dèficit».

De fet, el portaveu socialista ha explicat que el PP fins i tot «ha demanat baixar un impost que no existeix i ha presentat una esmena que redueix l'amortització del deute en 3 milions d'euros», al contrari del que exigien fins ara.

Un fet que no és d'extranyar, tal com ha argumentat Alcover, si tenim en compte que «el PP fa el contrari del que duu al programa electoral, quan diu que baixarà els imposts i després els acaba pujant».

En qualsevol cas, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha conclòs que «si tenim en compte els mateixos arguments que Bauzá, gestionam molt millor que el PP els doblers públics i les xifres així ho demostren».

El debat de pressuposts continua avui, dimecres i dijous amb el debat de les esmenes per conselleries.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube