Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana que es vetlli pel bon funcionament del Parlament en lloc de boicotejar-lo

Andreu Alcover 22-12-16El Grup Parlamentari Socialista ha demanat avui als partits que conformen la cambra autonòmica que vetllin pel bon funcionament d'aquesta, després dels intents d'endarrerir el relleu a la presidència del Parlament.

El portaveu, Andreu Alcover, s'ha referit en concret al PP, a qui ha acusat d'engegar una estratègia per dilatar el procés d'escollir la nova presidència de la institució sol·licitant un informe «que suposa una ofensa i un menyspreu als serveis jurídics del Parlament, que coneixen el reglament millor que ningú i que són competents per interpretar-lo».

Alcover ha criticat que l'actitud del PP de demanar aquest informe «no té sentit», ja que «l'article 39 del reglament és molt clar i no dóna lloc a interpretacions». Per això, el portaveu socialista ha instat al principal partit de l'oposició a «vetllar pel bon funcionament de les institucions en lloc de boicotejar-lo».

De fet, Alcover també s'ha referit a l'informe de la Sindicatura de Comptes que conclou que el PP va rebre 153.000 euros en subvencions il·legals durant la campanya del 2007, defensant que «el que han de fer és tornar els doblers que són de la ciutadania».

Pel que fa a l'elecció de la nova presidència del Parlament, Alcover ha volgut deixar clar que «ara és hora de parlar de perfils i no dels partits que han de tenir la presidència, perquè no ens podem permetre que es torni a repetir el mateix que ha passat amb Xelo Huertas».

En aquest sentit, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha apostat per un perfil «que serveixi per mantenir la presidència del Parlament fins a final de legislatura i amb la major calma possible», un assumpte que han de parlar «els cinc partits que donam suport al Govern perquè som els que hem de donar suport a la nova presidència».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube