Imprimeix
PDF

El Grup Socialista sol·licita la compareixença de Vidal perquè informi sobre les subvencions rebudes indegudament pel PP

Andreu Alcover DPG2016Andreu Alcover ha assegurat que «el que ha de fer el Partit Popular és donar explicacions, demanar perdó i tornar tots els doblers que ha rebut irregularment»

Els socialistes demanen al PP que doni explicacions a la Comissió d'Assumptes Institucionals i Generals per l'informe de la Sindicatura de Comptes que revela el cobrament indegut de més de 153.000 euros

El Grup Parlamentari Socialista ha registrat avui una sol·licitud de compareixença a la Comissió d'Assumptes Institucionals i Generals del diputat Miquel Vidal, també president del Partit Popular de les Illes Balears, per tal que pugui informar sobre les subvencions electorals indegudament rebudes durant el 2007.

Tal i com revela un informe de la Sindicatura de Comptes, el Partit Popular va rebre indegudament 153.322,44 euros per no justificar aquestes subvencions rebudes corresponents a l'any 2007.

El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, s'ha mostrat molt crític amb «un altre escàndol als que ja ens té acostumats el PP», pel que ha exigit al Partit Popular que «el que ha de fer és donar explicacions a la ciutadania, demanar perdó per tots els casos de corrupció que protagonitzen i, sobretot, tornar els doblers que han rebut irregularment».

Alcover ha insistit en què «el PP no pot seguir amagat sense dir res», perquè «en els darrers anys ja són massa escàndols de corrupció i el PP no ha fet res per acabar amb tot això». De fet, Alcover ha recordat que «el PP actual està format per la mateixa gent dels temps de Matas i Bauzà».

El portaveu parlamentari ha avisat al PP que «no serà capaç de trencar amb el seu passat més immediat de corrupció fins que no comenci a assumir responsabilitats per tot el que han fet», pel que ha animat als populars a que «acceptin la compareixença i no intentin cap subtefugi per evitar donar explicacions en seu parlamentària».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube