Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE instarà a l'Estat a pressupostar els 120 milions d'euros del Conveni de Carreteres compromesos amb el Govern

Andreu Alcover junta 02-2-17El proper ple del Parlament debatrà una Proposició No de Llei del Grup Parlamentari Socialista per instar a l'Estat a pressupostar els 120 milions d'euros pel Conveni de Carreteres que estan inclosos en el protocol d'intencions signat el desembre del 2015 pel Govern d'Espanya i el Govern de les Illes Balears.

Així ho ha avançat el portaveu socialista, Andreu Alcover, després de la Junta de Portaveus, qui ha mostrat els seus dubtes de que el PP tengui clar que dóna suport a aquesta transferència de recursos, per la qual cosa «ens volem assegurar i pensam que un acord unànime de tot el plenari pot tenir una major incidència que el protocol esmentat».

El protocol al qual s'ha referit Alcover contemplava el pagament de 80 milions d'euros en tres anys pel conveni de carreteres o 120 milions en dos anys, que és el que reclamen els socialistes per l'incompliment del primer pagament de 80 milions. En qualsevol cas, queda per veure, tal com ha explicat el portaveu socialista, si el PP donarà suport a la reclamació dels recursos que pertoquen a les Illes Balears.

Pel que fa a la presidència del Parlament, Alcover ha garantit que «dins el mes de febrer hi haurà president», i ha fet èmfasi en què «no només estam parlant de noms, sinó de garantir l'estabilitat de la Mesa i de la coordinació amb la resta del plenari».

Finalment, Alcover s'ha referit a la ubicació de les dues diputades expulsades de Podem, assegurant que «compleix el reglament, la Junta de Portaveus va prendre un acord que la Mesa va fer seu i no pot ser que l'excusa per no fer la feina per la qual ens paguen i per la que representam als ciutadans sigui que no agrada la cadira on ens hem d'asseure».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube