Imprimeix
PDF

Enric Casanova: «El PP tenia redactades les conclusions sobre les Autopistes d'Eivissa abans de començar per tapar la seva gestió»

Enric Casanova Com Economia 28-04-16La Comissió d'Investigació de les Autopistes d'Eivissa ha valorat una sèrie d'escrits presentats pels grups parlamentaris per demanar la inclusió de nova documentació.

Durant el debat, el diputat socialista Enric Casanova ha apostat per «acabar aquesta comissió, tancar les compareixences i començar l'escrit de conclusions».

En resposta al PP, el socialista ha denunciat que en les compareixences que afecten aquest partit «hi ha hagut contradiccions constants i si haguéssim de tornar a cridar a la majoria d'ells no acabariem mai». Per això, Casanova s'ha mostrat partidari d'acabar amb les conclusions «i que sigui la Fiscalia qui digui si hi ha motiu per actuar o no».

Pel que fa a aquestes conclusions, Casanova ha acusat al PP de tenir-les redactades abans de començar la comissió ja que «centren tota la tasca en l'exconseller Carbonero per tapar la seva gestió anterior, que són qui té la responsabilitat en els sobrecosts econòmics, ambientals i socials de les Autopistes d'Eivissa».

Per concluir aquesta comissió queda una compareixença i després, serà moment per que els grups parlamentaris redactin les seves conclusions després de mesos de compareixences i estudi de documentació respecte aquesta infraestructura.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube