Imprimeix
PDF

El Parlament aprova la presa en consideració de la modificació de la Llei d'Iniciatives Legislatives Populars per una «millor democràcia»

maria jose camps PIB feb 2017La diputada socialista Maria José Camps ha destacat la «necessitat d'actualitzar una llei de 1991 per afavorir la participació de la ciutadania i millorar la nostra democràcia».

El ple del Parlament de les Illes Balears ha aprovat avui, a pesar de l'abstenció del PP, la presa en consideració de la modificació de la Llei reguladora d'Iniciatives Legislatives Populars, amb la intenció d'aconseguir una «millor democràcia».

La diputada Maria José Camps ha defensat la postura dels socialistes a aquesta iniciativa que dóna compliment a un altre compromís inclòs als Acords pel Canvi, apuntant la «necessitat d'actualitzar una llei de 1991 per afavorir la participació de la ciutadania i millorar la nostra democràcia».

Camps ha recordat que l'actual sostre perquè la ciutadania pugui presentar les seves propostes legislatives està en 10.000 signatures, requisit que dificulta i limita el seu exercici, el que es demostra perquè «fins ara s'han presentat 10 ILP, només 3 s'han tramitat i cap d'elles ha acabat en llei», motiu pel que es rebaixarà el nombre de signatures necessàries a 5.000.

La diputada socialista ha explicat que aquesta iniciativa és «una bona oportunitat per acostar el Parlament a la ciutadania i a les seves necessitats, per tenir més participació i més democràcia i per ajudar a millorar entre tots i totes aquestes Illes».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube