Imprimeix
PDF

El Grup Socialista demana a Huertas que retiri la PNL «frívola i irresponsable» que posa en qüestió tot el sistema de protecció de menors

Jaume Garau i Conxa Obrador 29-09-16Arran de la presentació d'una Proposició No de Llei de la diputada del Grup Mixt, Xelo Huertas sobre el sistema de protecció de menors, el Grup Parlamentari Socialista ha demanat a la diputada que retiri una iniciativa que han qualificat de «frívola i irresponsable» perquè posa en qüestió tot un sistema que funciona correctament.

Els socialistes han considerat «molt greu» que la diputada «aixequi sospites infundades sobre un col·lectiu que treballa amb rigor des de fa anys», pel que han criticat la proposta que ha presentat Huertas demostrant que «no coneix la realitat» del que està passant.

Els socialistes han recomanat a Huertas que «abans de presentar iniciatives al Parlament, el deure d'un diputat és consultar als professionals que treballen directament al sistema per poder tenir una visió més completa del que passa abans de presentar una proposta tan irresponsable com aquesta».

El sistema de protecció de menors està regulat per una llei que empara tots els protocols i accions a seguir per als professionals del sector i, si és el cas, es revisa puntualment quan és necessari a fi de solucionar les seves possibles disfuncions, però, «en cap cas es pot parlar d'un mal funcionament que s'hagi d'avaluar».

A més a més, a Balears existeix l'Oficina de Defensa dels Drets del Menor que vetlla pel compliment i el respecte d'aquests drets, pel que fa que la iniciativa de Huertas sigui encara més injustificable.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube