Imprimeix
PDF

Aprovada la iniciativa de rebuig a uns pressuposts generals amb els que el PP «ens ha robat la cartera»

andreu alcover ple 25 abril 2017El portaveu socialista ha reclamat al PP de Balears que «deixi de defensar els PGE 2017 amb els argumentaris que els envien de Madrid perquè estan col·laborant amb aquest robatori».

El ple del Parlament de les Illes Balears ha aprovat una Proposició No de Llei presentada pels grups parlamentaris de PSIB-PSOE, Podem, MÉS per Mallorca i MÉS per Menorca en la que es rebutja el projecte de Pressuposts Generals de l'Estat perquè, en paraules del portaveu socialista, Andreu Alcover, el PP «ens ha robat la cartera» a tota la ciutadania de les illes.

El portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha criticat que, un any més, «Balears segueix a la cua en inversions territorialitzades», a més de «davallar la partida destinada al descompte de residents, no incloure la partida del conveni de carreteres amb el Govern o reduir gairebé a 0 els convenis de carreteres amb els consells insulars».

Alcover ha criticat al portaveu del PP per «utilitzar els argumentaris que els envien de Madrid per defensar els Pressuposts Generals de l'Estat pel 2017», ja que així «estan col·laborant amb el robatori que patim a les illes».

El socialista ha assegurat que, amb aquest projecte de pressuposts, la ciutadania de Balears «tenim l'obligació d'indignar-mos, hem de dir basta, no podem suportar més aquest tracte del Govern Rajoy».

Alcover ha criticat la postura del PP que «abans que es conegués el projecte de pressuposts, ja havia presentat una PNL a aquesta cambra per donar-lis suport», el que demostra que «en cap cas defensa els interessos de Balears».

El socialista també ha lamentat l'actitud de Company, el nou president del PP, que «encara no ha obert la boca per defensar a la ciutadania de les illes que torna a patir el maltracte de Rajoy».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube