Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE espera que el PP «no desaprofiti la nova oportunitat que tenim per aconseguir la tarifa plana i el Règim Especial»

andreu alcover junta 8 febrer 2017El ple del Parlament aprovarà dimarts per unanimitat una nova Proposició de Llei per demanar al Govern d'Espanya la modificació del Règim Especial per Balears, després que PP i C's vetessin al Congrés la proposta anterior.

La novetat en aquest cas és que s'inclou una disposició addicional perquè aquesta modificació entri en vigor una vegada aprovats els Pressuposts Generals de l'Estat i per tant, salvar així possibles nous vets per part del Govern d'Espanya.

Aquest nou Règim Especial inclouria la tarifa plana de 30 euros per als vols entre illes, i per això, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, espera que «ni Rajoy ni el PP de Balears posin més excuses de mal pagador per endarrerir aquestes bonificacions per pal·liar la manca de finançament i els perjudicis de la insularitat».

A més a més, Alcover ha explicat que amb l'aprovació de la nova disposició addicional «es podria fer efectiva la tarifa plana via modificació de crèdit o via esmena al projecte de pressuposts generals», pel que «encara hi som a temps si hi ha voluntat», ha afegit el portaveu socialista.

Per això, els socialistes demanen al PP que «per una vegada deixin de banda els interessos de partit i es situïn al costat dels interessos de les Illes Balears, ja que és un mandat que s'ha aprovat per unanimitat en dues ocasions al Parlament autonòmic però després els seus de Madrid ho veten».

Finalment, Alcover ha insistit en què «també esperam que Biel Company faci la seva feina com a nou president del PP de Balears i convenci als seus companys del Congrés perquè la unanimitat respecte aquest tema a les illes també es traslladi a la cambra baixa i el nou Règim Especial i la tarifa plana siguin una realitat aviat».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube