Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE espera que el PP també doni suport a què es mantengui el descompte de resident tal com fins ara

Andreu Alcover Junta 03-05-17Després d'aprovar per unanimitat la proposta per un nou Règim Especial per Balears, els socialistes volen ara aconseguir el mateix amb una Proposició No de Llei per mantenir el descompte de resident tal com fins ara.

La iniciativa, signada també per Més per Mallorca i Menorca, es debatrà al proper ple del Parlament, ja que «no convida a la il·lusió la lectura dels Pressuposts Generals de l'Estat en els quals ens han reduït 10 milions els recursos per al descompte de resident, que a més l'Estat vol eliminar als grups», ha criticat el portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover.

Per això, la proposta que es debatrà al ple pretén instar al Govern d'Espanya a «mantenir el descompte de resident amb les mateixes condicions i normativa que fins ara, amb independència de si el viatge sigui fet de forma particular o per grups».

En aquest sentit, la Proposició No de Llei també insta al Govern de les Illes Balears a prendre les mesures necessàries per a evitar que l'Estat elimini aquest descompte per viatjar als grups.

La intenció dels socialistes és tornar a aconseguir la unanimitat a l'hora de reclamar el que és just per Balears, tal com es va produir dimarts passat amb el REB, per la qual cosa Alcover ha avançat que «esperam que el PP també doni suport a la iniciativa i el descompte de resident es mantengui».

Finalment, la iniciativa també insta als diputats i senadors representants de les Illes Balears a presentar esmenes als Pressuposts Generals de l'Estat per a impedir qualsevol modificació del sistema de descomptes actual. Una tasca que ja tenen en marxa els representants socialistes a les Corts Generals, que ja estan treballant per presentar les esmenes oportunes als PGE per pal·liar la manca d'inversió a les nostres illes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube