Imprimeix
PDF

PSIB-PSOE i MÉS per Mallorca presenten 43 esmenes per reforçar la llei de comercialització d'estades turístiques

damia borras i antoni reus esmenes lloguer turistic maig 2017Damià Borràs i Antoni Reus han explicat les esmenes presentades conjuntament pels dos grups a una llei amb la que «el lloguer turístic ha de ser una font d'ingressos i no de problemes com l'accés a l'habitatge, la saturació o l'especulació».

Els grups parlamentaris del PSIB-PSOE i de MÉS per Mallorca han registrat conjuntament un total de 43 esmenes a la llei de comercialització d'estades turístiques, la reforma parcial de la llei de Turisme, amb la voluntat de «reforçar aquesta llei i millorar aquells aspectes que podien generar algun dubte».

El diputat del PSIB-PSOE Damià Borràs i el de MÉS per Mallorca Antoni Reus han donat comptes de les esmenes presentades a una llei que ha de permetre «avançar en el model turístic de les Illes Balears tenint en compte les particularitats de cada illa».

Els dos grups han mostrat el seu compromís amb que «el lloguer turístic ha de ser una font d'ingressos i no de problemes com l'accés a l'habitatge, la saturació o l'especulació», motiu pel que, ara que comença el seu camí parlamentari, es cercarà el màxim consens amb la resta de forces polítiques.

Entre les esmenes presentades s'inclouen propostes com «marcar un límit de 4 en el nombre d'habitatges que pot comercialitzar un mateix propietari» o «habilitar un règim especial per aquella gent que només llogui un habitatge d'ús habitual durant un període màxim de 60 dies a l'any», de manera que tengui un règim diferenciat que li permeti desenvolupar la seva activitat dins el marge de la llei i també dins el sostre de places marcat, sense suposar una sobre-oferta».

Avui mateix ha acabat el termini per a la presentació d'esmenes al projecte de llei i comença la seva tramitació parlamentària que, segons han explicat els diputats, es podria aprovar entre finals de juny i principis de juliol.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube