Imprimeix
PDF

Aprovades les conclusions de la comissió d'investigació de les autopistes d'Eivissa que s'enviaran a la Fiscalia Anticorrupció

ple parlament 16 maig 2017El Parlament també ha aprovat definitivament el projecte de llei del nou Règim Especial per a Balears incloent la tarifa plana entre illes que es remetrà al Congrés per segona vegada en poques setmanes.

El plenari del Parlament de les Illes Balears ha aprovat el dictamen de les conclusions de la Comissió d'Investigació de les autopistes d'Eivissa entre les que s'inclou la remissió de la documentació i les compareixences a la Fiscalia Anticorrupció i al Magistrat de l'Audiència Nacional que investiga el finançament il·legal del PP de Madrid per les connexions que s'han descobert entre els dos afers.

El diputat socialista Enric Casanova ha repassat la feina de la comissió d'investigació destacant que «ha servit per certificar com gestiona el Partit Popular: amb nombroses irregularitats i pràctiques presumptament corruptes que han suposat uns alts sobrecosts ambientals, econòmics i socials que pagarem amb un peatge a l'ombra fins al 2030».

Casanova ha criticat l'actitud del PP per intentar «escampar a tots els grups les sospites que tenen a sobre» després que a la comissió d'investigació s'hagi vist quina ha estat la manera d'actuar dels representants del PP en el disseny, planificació, adjudicació i execució de les autopistes d'Eivissa.

El socialista ha denunciat el «nul interès» del PP per descobrir la veritat del que va passar, el que ho demostra el fet que «no hi havia ni un membre del PP en el llistat de compareixents que sol·licitaven els populars».

Al ple d'avui també s'ha aprovat, de forma definitiva, el projecte de llei del nou Règim Especial per a Balears que inclou la tarifa plana per a vols entre illes a 30 euros, per tal que la comenci la seva tramitació al Congrés dels Diputats on ja la va vetar el Govern Rajoy fa unes setmanes, pel que els socialistes esperen que «el PP no torni a trair a Balears».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube