Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE demana eficàcia al PP per aconseguir que el nou Règim Especial per Balears s'aprovi al Congrés

Andreu Alcover 17-05-17El diputat del Grup Parlamentari Socialista Damià Borràs serà l'encarregat de defensar al Congrés el nou Règim Especial per Balears, juntament amb un representant de Més per Menorca i un altre del PP.

Així ho ha anunciat després de la Junta de Portaveus Andreu Alcover, qui ha recordat que el nou REB que es tramitarà al Congrés «és una proposta per unanimitat del Parlament de les Illes Balears i que per tant, qui més feina ha de fer per convèncer als seus de Madrid és el PP».

Després que la primera proposta de Règim Especial fos vetada al Congrés per Ciutadans i PP, Alcover ha demanat als segons «que la incidència i la seva feina sigui eficaç i aconseguir que s'aprovi la llei per poder tenir una tarifa plana de 30 euros per als vols entre illes».

Així mateix, el PSIB-PSOE també ha presentat una esmena als Pressuposts Generals de l'Estat per tal d'incloure una partida per valor de 18 milions d'euros que permeti disposar dels recursos perquè aquesta tarifa plana pugui ser una realitat enguany.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube